Over mij

elfriedekrauthHet was in de wandelgangen bij mijn voormalige werkgever waar ik vol ongeloof naar mijn collega keek.

Ze had mij net verteld dat ze haar baan had opgezegd. Op dat moment waren we alle twee universitair docent. Ik vroeg iets in de trant van: “Maar, hoe doe je dat dan met het geld”? En ik weet nog precies wat ze zei: “Sometimes, a girl has to jump”.

Nou, ik ben dus ook gesprongen. En ik ben daar heel dankbaar voor. Tegelijkertijd was de zoektocht naar mijn eigen pad met die ene sprong nog niet voorbij. En ik heb het vermoeden dat dat nooit zo zal zijn. Dit ervaar ik soms als chaos. En dan ga ik op zoek naar vragen, structuren en time-management tools die mij verder helpen. Alles wat ik gevonden heb, deel ik graag met anderen die ook op zoek naar hun eigen pad zijn.

Met mijn bedrijf help ik ZZP´ers hun eigen pad te herkennen en te bewandelen. Het is zo makkelijk onszelf te verliezen in al die moeten´s en mogelijkheden. Aan de ene kant hebben we de hulp en kennis van anderen nodig, tegelijkertijd willen we onze eigen dingen doen en onze eigen doelen nastreven.

Ik geloof dat we allemaal iets unieks in ons hebben wat we in deze wereld willen uitdrukken – op de een of ander manier. En daar help ik je graag mee verder.